Peter Stormare

med fru Toshimi på besök hos gubben. Vilken lycka jag brukar inte bli så till mig över filmstjärnor men just Stormare tycker jag väldigt mycket om det sa jag också och att både jag och maken tyckte väldigt mycket om filmen Varg som vi såg tidigare i år och att jag tycker att han är duktig överhuvud, så jag är jättelycklig han pratade med mig och frågade om min åsikt. Han är så jordnära så det är inte sant efter 20 år i u.s.a eller Los Angeles som han nu bor i. Han tyckte det var roligt att höra att jag gillade Varg eftersom det var en film han jobbat för att kunna göra. Sen är kom Bo-Magnus på besök han brukar komma på torsdagar till gubben men kom också idag, det är alltid roligt att prata med honom han var kvar i många timmar så dagen har gått så otroligt fort. Jag har handlat julklappar sen 31 augusti då jag handlade lite böcket åt en massa småungar syskonbarn allihop vad jag/vi ska ge de större vet jag inte alls. Sen fyller min egen unge år innan jul liksom hennes pojkvän och han fyller jämt så något lite större måste han få. Jag ska gå och köpa det i veckan. Jag handlar ganska mycket på tradera också det är ett bra alternativ till dyra äffärer just nu är det dvd filmer som jag letar efter. det är lungt en månad efter jul sen sätter det igång igen med födelsedagar i februari. Hjärtegryn, Doggelito, fröken Ph och herr vellman fyller alla år i februari. med tanke på att jag också köper åt kära mor så måste jag hitta allt gånger två, jag har alltid skrattat åt henne som brukar handla och sen glömma var hon lagt sakerna eftersom hom måste gömma dom när ungarna kommer å besök nu har jag gjort det själv, en jättebra sak till hjärtegryn som jag köpte för ca en månad sen och jag har ingen anig om var jag lagt den. Men jag handlar ju för tre födelsedagar under okt/nov, julen och lite i februari dessutom så packar jag saker vi ska försöka på megaloppis i slutet på oktober. Två dagar i solna hallen med vad man nu vill sälja och det som blir kvar ger vi till Myrorna eller liknande.Men mina dagar räcker inte vi håller också på att slänga saker hemma eller jag gör det i alla fall maken samlar på saker man kan visa böcker och vinylskivor som ser ok ut i hyllan jag kan inte lägga fram tyger på en hylla i rummet utan måste plocka undan så mycket som möjligt nu tittar jag dessutom på det både en och två gånger och gör högar med saker som ska till basaren, till myrorna eller i soporna.

Kommentarer
Postat av: Nicoline på Fädernegården

Jag brukar handla på mellandagsrean och köpa en storlek större kläder och så gömmer jag dem till alla småttingarna fyller år. Det är ju samma kläder som kostade minst dubbelt så mycket före jul.

Vad roligt att det kommer så många fina besök till gubben. Jag måste komma och se hur du har det där hos honom.Kramar från Nicoline

2008-10-09 @ 22:36:01
URL: http://nicolinefadernegarden.blogg.se/
Postat av: Pauline på Gästgivaregården

Har du tvättat högerhanden efter Stormares handtryckningar än?

Om inte så vill jag trycka den hand som tryckte hans ;-)

Jag hörde att gubben haft fint främmande i februari redan. Var det du som jobbade eller var det en "jag-mötte-Lassie" med årets Nobelpristagare som besökare?

Dessutom hörde jag av en oss närstående källa att du träffat en man som hade höga åsikter om dina kunskaper om gubben. Han tyckte visst att du skulle doktorera.

I bägge fallen med mannen och Stormare så har du väl inte berättat om att du har sett gubben i undertröja, antar jag.

De skulle nog ha uppskattat den upplysningen.

Alla ser ju inte sånt, så bara vetskapen om att en del ser mer hade säkert kittlat deras fantasi.Kram från Pauline

2008-10-10 @ 22:09:27
URL: http://paulinegastgivaregarden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0