Hjärtegryn och hjärtegull

var uppe hos mormor söndagen innan dom åkte till landet (den 19) dom kommer lite då och då (jag kommer också då om jag kan) vi spelar spel och jag har ibland datorn med och nu visade jag hur man gör när jag handlar på auktion på TRADERA, Jag gick in och la ett bud på en liten leksak som hjärtegull önskade sig och talade om att det inte var säkert att vi skulle få leksaken för någon kunde bjuda över (vi vann den) vi tittade på säkert 75 olika bilder av leksaker och hjärtegryn som är 9 år frågade praktiska saker vad händer om jag gjorde si eller så. Medan lilla hjärtegull satt lutad över mig och sa helt plötsligt "sussinilsson" va sa mormor det står sussinilsson sa hon. Hur vet du det frågade mormor någon sa ju det sa hjärtegull men inte hade jag sagt något och hjärtegryn hade heller inte pratat just då men hon envisades jo någon sa det det tog ett tag och mycket skratt innan hon insåg att hon hade läst det själv. Ofta frågar eller säger dom två så otroligt roliga saker så man skrattar då och ler långt efteråt.

På middag med tjejerna

igen på onsdagskvällen, vi åkte "långt bort" lilla syster Pauline och jag det var middag hos Nika det var gott som vanligt. vi var bara 5 stycken Sofia, kunde inte komma ner men ska försöka komma nästa gång när det är hos mig. Alva var sjuk hon var ju dålig redan förra gången vi är riktigt oroliga. Greta kunde inte komma pga förkylning men vi hade roligt ändå, pratade män och mat, barn och barnbarn (som ingen av oss fått än utom Greta men så är hon ett par år äldre än oss andra). Vi var alla ovanligt trötta antar jag syster Pauline började med att spilla på duken bara lite men endå, Lilli hällde bubbelvatten på sin tallrik och Lia hällde utanför sin som tur var slapp jag kladda ner mig eller duken. Kvällen gick så fort och vi pratade om att åka hem men hur det nu var så blev vi kvar 40-45 minuter till, så när jag väl kom hem var jag helt slut hade sprungit runt mellan 3 olika butiker för att handla 30 års present åt ungens make det är inte det lättaste men det är klart nu. Sen har vi nästa kalas som varken maken eller jag kan gå på det är Paulines man som fyller år men vi några i släkten har hittat en "kul sak" att ge honom det är inte det lättaste att ge till någon som "har allt".

Peter Stormare

med fru Toshimi på besök hos gubben. Vilken lycka jag brukar inte bli så till mig över filmstjärnor men just Stormare tycker jag väldigt mycket om det sa jag också och att både jag och maken tyckte väldigt mycket om filmen Varg som vi såg tidigare i år och att jag tycker att han är duktig överhuvud, så jag är jättelycklig han pratade med mig och frågade om min åsikt. Han är så jordnära så det är inte sant efter 20 år i u.s.a eller Los Angeles som han nu bor i. Han tyckte det var roligt att höra att jag gillade Varg eftersom det var en film han jobbat för att kunna göra. Sen är kom Bo-Magnus på besök han brukar komma på torsdagar till gubben men kom också idag, det är alltid roligt att prata med honom han var kvar i många timmar så dagen har gått så otroligt fort. Jag har handlat julklappar sen 31 augusti då jag handlade lite böcket åt en massa småungar syskonbarn allihop vad jag/vi ska ge de större vet jag inte alls. Sen fyller min egen unge år innan jul liksom hennes pojkvän och han fyller jämt så något lite större måste han få. Jag ska gå och köpa det i veckan. Jag handlar ganska mycket på tradera också det är ett bra alternativ till dyra äffärer just nu är det dvd filmer som jag letar efter. det är lungt en månad efter jul sen sätter det igång igen med födelsedagar i februari. Hjärtegryn, Doggelito, fröken Ph och herr vellman fyller alla år i februari. med tanke på att jag också köper åt kära mor så måste jag hitta allt gånger två, jag har alltid skrattat åt henne som brukar handla och sen glömma var hon lagt sakerna eftersom hom måste gömma dom när ungarna kommer å besök nu har jag gjort det själv, en jättebra sak till hjärtegryn som jag köpte för ca en månad sen och jag har ingen anig om var jag lagt den. Men jag handlar ju för tre födelsedagar under okt/nov, julen och lite i februari dessutom så packar jag saker vi ska försöka på megaloppis i slutet på oktober. Två dagar i solna hallen med vad man nu vill sälja och det som blir kvar ger vi till Myrorna eller liknande.Men mina dagar räcker inte vi håller också på att slänga saker hemma eller jag gör det i alla fall maken samlar på saker man kan visa böcker och vinylskivor som ser ok ut i hyllan jag kan inte lägga fram tyger på en hylla i rummet utan måste plocka undan så mycket som möjligt nu tittar jag dessutom på det både en och två gånger och gör högar med saker som ska till basaren, till myrorna eller i soporna.

RSS 2.0